Referenciáink

 

Korlátok:

 
A lézervágott korlátok kiváló módja annak, hogy otthonodat egyedivé és különlegessé varázsoljuk. A korlátok nem csupán funkcionális elemek, hanem esztétikai szempontból is fontosak. A korlátokat kétféle anyagból készítjük, horganyzott acélból vagy alumíniumból. Mindkét anyag rendkívül tartós és ellenálló, így hosszú élettartamot biztosít. A lézervágott panelek lehetővé teszik a kreativitást. Választhatunk különböző mintákat és színeket, amelyek harmonizálnak az adott térrel. A korlátok magasságát általában 90-95 cm között javasolják. Azonban alacsonyabb vagy magasabb méretet is készíthetünk. 
 
 

Kerítés betétek:


A lézervágott betétek nem csupán praktikus elemek, hanem esztétikailag is kiemelkedő megoldást nyújtanak otthonod megjelenéséhez. Rögzítése csavarral történik, így lehetőség van fém, illetve zsalukő oszlopba is rögzíteni. A szerkezet alumínium vagy acél termékből készül, melynek felületét porfestéssel kezeljük, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak és hosszú távon megőrzik eredeti szépségüket. Ráadásul szinte teljesen gondozásmentesek, így nem kell aggódnod a festés vagy a fa rothadásának kezelése miatt. 
 
 
 

Kiskapuk:


A lézervágott kiskapuk nem csupán praktikus elemek, hanem esztétikailag is kiemelkedő megoldást nyújtanak otthonod megjelenéséhez. A szerkezet alumínium vagy acél termékből készül, melynek felületét porfestéssel kezeljük, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak és hosszú távon megőrzik eredeti szépségüket. Ráadásul szinte teljesen gondozásmentesek, így nem kell aggódnod a festés vagy a fa rothadásának kezelése miatt.
 
 
 

Szárnyas kapuk:


A lézervágott szárnyaskapuk nem csupán praktikus elemek, hanem esztétikailag is kiemelkedő megoldást nyújtanak otthonod megjelenéséhez. Rögzítése csavarral történik, így lehetőség van fém, illetve zsalukő oszlopba is rögzíteni. Helyszíntől függően lehet a kapu egy szárnyú vagy két szárnyú. A szerkezet alumínium vagy acél termékből készül, melynek felületét porfestéssel kezeljük, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak és hosszú távon megőrzik eredeti szépségüket. Ráadásul szinte teljesen gondozásmentesek, így nem kell aggódnod a festés vagy a fa rothadásának kezelése miatt. 
 
 

Toló és úszó kapuk:


A lézervágott tolókapuk nem csupán praktikus elemek, hanem esztétikailag is kiemelkedő megoldást nyújtanak otthonod megjelenéséhez. Ezek a kapuk oldalra mozognak, így mozgás közben nem vesz el helyet a benti kertrészből mint a szárnyaskapu. Két kialakítással is rendelhető, az egyik mikor egy sin pályán mozog a kapu, a másiknál a nyílás mellett megfelelő távolságban elhelyezett görgő csoporton mozog („úszik”) a kapu. A szerkezet alumínium vagy acél termékből készül, melynek felületét porfestéssel kezeljük, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak és hosszú távon megőrzik eredeti szépségüket. Ráadásul szinte teljesen gondozásmentesek, így nem kell aggódnod a festés vagy a fa rothadásának kezelése miatt.